mandag 24. mai 2010

Brage - den første tiden med et lite barn

Den 4 september 2007 så den lille gutten dagens lys for første gang. Vi vaklet mellom to navn så de to første ukene gikk han bare under navnet bebbelus. Han raget 49 cm over bakken og veide 3105 gram da han kom til.


Den stolte far i bakgrunnen. Han satt der og dinglet i en stol, sovende, da fødselen startet. Jeg måtte rope: nå kommer han, våkn opp!















Sover så søtt. Gulpet jo helt villt de første dagene. Vi måtte bli på sykehuset en dag ekstra fordi de ikke skjønte hva som gjorde det. Det fant vi fort ut selv, de ga han dobbel dose erstatning av hva den lille kroppen skulle ha! Makan!


Storebror Peik stupte oppi bilsetet og snuste på den nyankomne. Forstod vel ikke helt at den lille kroppen var kommet for å bli. Ble jo litt sjalu og måtte ligge og kose med pappan sin på sofaen.

Hver eneste gang vi tok av han bleia så bæsjet han videre! Klarte jo ikke annet enn å le, dette bildet skal vi vise på konfirmasjonsdagen mente faren:-D



Etter to uker kom endelig mormor og bestefar på besøk. Mormor var jo helt syk etter å se sitt syvende barnebarn. Bestefar mener mormor har et fårete utrykk hver gang hun blir mormor:)













Bestemor og bestefar var så snille og lot oss alle fire bo hos seg mens Stian bygget huset vårt. Vi ble der i 10 mnd før de ble kvitt oss.








Det aller første badet, så ganske så fornøyd ut til å begynne med:)

Dette var den aller første mnd med nytt barn. Gutten fikk navnet Brage og han er en utrolig artig liten krabat:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar